Vespa @ Summer Fashion Weekend 2020

Vespa @ Summer Fashion Weekend 2020

Легендарният италиански бранд Vespa ще заеме своето място сред най-новите модни тенденции по време на SUMMER FASHION WEEKEND 2020.Над 30 топ модела ще дефилират на специално изграден подиум на яхтеното пристанище на Марина Диневи на 14 и 15 Август.

От самото си създаване през далечната 1946-та година Vespa цели да вдъхнови нова, ярка и креативна визия за света. Връзката на бранда с модата е неизменна – през годините Vespa има колаборации с редица модни брандове, като Armani бяха виновник за бестселъра Vespa 946 Armani през 2018 г., а през следващата година същият модел ще се предлага във версия обновена от Christian Dior.

По време на SUMMER FASHION WEEKEND 2020 Vespa ще представи три моделa, всеки от които е свързан по свой уникален начин с прекрасното събитие.

 VESPA YACHТ CLUB 2020

Облото бяло тяло на Vespa Primavera, подчертано от матово сините и хромирани елементи са в основата на елегантния дизайн на Yacht Club series, изпъкващ с уникална комбинация от финес и чар.

От тесните пристанищни улички до широките градски булеварди, Vespa Primavera ще Ви помогне да откриете всяко градско кътче със стил. Този стил се пренася и на модния подиум на SUMMER FASHION WEEKEND 2020.

 VESPA PRIMAVERA SEAN WOTHERSPOON 

Sean Wotherspoon е една от изгряващите млади звезди на стрийт и ърбън модата в САЩ. Неговата енергия, безкрайно експериментаторски му стил и фанатизма му към street културата, и всичко свързано с нея се комбинират перфектно с новаторския дух на Vespa за да представят модел, който да привлече вниманието на всеки, който има интерес към модата и пътуването със стил.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon съдържа в себе си бленд от материали, които включват метал, пластмаса, кадифе и гума, а традиционно шасито на Vespa е изцяло от стомана, както е от самото създаване на марката, черта, която го откроява от всеки друг скутер на пазара.

VESPA ELETTRICA 

Да бъдеш технологичен никога не е било по-модерно. Безшумен, дигитален и с много възможности за персонализация – това не е електрически скутер, това е Vespa Elettrica. Произведение на изкуството, символизираща бъдещето, към което всички се стремим.

Със своето лесно управление и естествено поведение, Vespa Elettrica е моделът, който съдържа в себе си цялата развойна дейност на Piaggio Group по отношение на електрическата мобилност.

Батерията на Elettrica е достатъчна за изминаването на 100 километра с едно зареждане при максимална скорост 45 км/ч, а при максимална скорост от 70 км/ч може да измине 70 км,.За този завиден пробег помага и системата KERS, която използва кинетичната

 енергия при спиране за допълнително зареждане на батерията.

Vespa Elettrica, Vespa Yacht Edition и Vespa Sean Wotherspoon ще Ви очакват на 14 и 15 Август на Марина Диневи.