TERANI COUTURE и ALFA BRIDES  на сцената на Summer Fashion Weekend

TERANI COUTURE и ALFA BRIDES на сцената на Summer Fashion Weekend

TERANI COUTURE
Търсите разкошна рокля , като тези от  Червения килим? Не е задължително да сте в Холивуд или Кан, за да засенчите дори най-известните звезди с бляскавите колекции на Terani Couture. Американският бранд Terani Couture откри най- луксозните си едноименни бутици в София и Варна, през 2017 година. В тях може да откриете  изящни абитуриентски
рокли, вечерни рокли и рокли за майка на булката, както и за всеки специален повод. За една незабравима нощ се нуждаете от незабравима рокля!

Създадена през 1990 г. в столицата на модата в Ню Йорк, Terani Couture е световноизвестен дизайнер на специални рокли за специални поводи, които са бляскави и изискани. Като един от най-добрите производители на дизайнерски рокли, нашите модели са предпочитани от много световноизвестни и влиятелни личности, познати в обществения живот и медиите. Нашите рокли са вдъхновени от вечните стилове и актуалните модни тенденции.

Събираме погледите на критиците от модните подиуми на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лос Анджелис, Барселона и Милано.  При изработката на нашите луксозни рокли ние използваме само най-висококачествените материали, плат и детайли – от мънистени бродерии до свободно падащи поли от коприна и органза.

Това е част от нашата модна мисия, да представим най-горещите нови стилове и дизайни на рокли, които се обличат знаменитости по целия свят. Независимо дали търсите идеалната абитуриентска рокля, рокля за опера или официална рокля, с моделите на Terani Couture ще бъдете облечени в елегантност и класа.

Alfa Brides са най- луксозните бутици за булчински рокли в България. Фирмата е създадена през 2011 година и оттогава до днес заема лидерски позиции в продажбата на среден и висок клас сватбени  и официални рокли.

Марката е създадена специално за Алфа- жената, която знае какво иска от живота, от мъжа до себе си и от роклята си!
Alfa Brides –  Перфетктно обслужване и сервиз, стил и лукс са в основата на успеха ни, както и помощ до най- малкия детайл по роклята и сватбата на всяка бъдеща булка.