SSG  със специално шоу за Summer Fashion Weekend

SSG със специално шоу за Summer Fashion Weekend

Море от сребро и злато с диаманти, това е най-малкото, което можем да кажем за лидера в ювелирния бранш в България – SSG Diamonds. Именно техните произведения на изкуството ще бъдат част от тазгодишното издание на Summеr Fashion Weekend.

SSG предлага бижута от сребро и злато, съчетани с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. В тяхното море от изкушения можете да намерите най-подходящия годежен пръстен, с който да изразите любовта си, както и венчални халки за най-важния ден в живота Ви. Наред с това можете да получите разнообразни по вид и стил колиета, обици, гривни, висулки и аксесоари за вашето ежедневие или специален повод – стилово издържани и изработени в духа и оригиналната техника за изработка на бижута.

Тематиката на шоуто поднесено от SSG Diamonds на Summer Fashion Weekend 2020 ще бъде провокирана от лятото, неговата цветност и красота. Именно заради това тя ще бъде изцяло подвластна на белите и цветни диаманти. Най-актуалните модели пръстени, гривни, обици, колиета и брошки, в разнообразни форми и багри.

Когато чуем „диаманти“ – първата асоциация, която правим е заслужена инвестиция, стил и безспорно качество. Но когато добавим и цвят към тях, то тогава получаваме и допълнения като: нестандартни, интересни и колоритни. За всеки 10 000 безцветни диаманти само 1 с естествен цвят завършва своето пътуване от недрата на земята до клиента. В света на скъпоценните камъни диамантите с естествен или „фенси“ цвят си имат свое място до своите безцветни събратя. Доста често те се поставят ценово на много по-висока позиция. Диаманти от всякакви цветове могат да се намерят в природата. Те са нейното чудо, разкривайки се в невероятна палитра от цветове.

Паралелно с представянето на SSG на нашия подиум, можете да се насладите на съвременни, модерни и изящни бижута изработени от злато със сертифицирани диаманти, скъпоценни камъни и селектирани, висококачествени истински перли – на живо в луксозния резорт – Марина Диневи, в непосредствена близост и до тазгодишното издание на Summer Fashion Weekend 2020.