Pembe Kenan Haute Couture с ексклузивна булчинска колекция на Summer Fashion Weekend 2020

Pembe Kenan Haute Couture с ексклузивна булчинска колекция на Summer Fashion Weekend 2020

Pembe Kenan Haute Couture

Дизайнерката Пембе Кенан е създател на луксозния бранд Pembe Kenan Haute Couture. Началото е поставено през 2012 г., когато дизайнерката сбъдва най-съкровената си мечта и влиза в света на висшата мода. Оттогава до сега компанията е сред лидерите в модната индустрия.

Постиженията на компанията са в дизайна на елегантните и стилните решения за официални тоалети и булчински рокли. Марката работи единствено с най-висококачествени платове и ръчно изработени конструкции, което е предпоставка за отлично качество.

Основна цел е постигане на съвършенство чрез индивидуален дизайн и изработка, оригинални комбинации на модели, материи и кройки, с отношение към всеки детайл, по начин, надхвърлящ очакванията и на най-претенциозния клиент.

„Това е страст и стремеж към съвършенство‚ непрекъснато развитие и емоционално отворена комуникация с всеки клиент!” – Пембе Кенан

Пембе Кенан

Собственик и главен дизайнер на Pembe Kenan Haute Couture.

Проявява интерес към модния дизайн от най-ранна възраст.

Притежава компетенции, свързани с творческия процес на създаване на готов дизайнерски продукт, умения за подготовка и реализация на дизайнерски проекти чрез използване на класически и съвременни техники на изпълнение, различни методики на конструиране и технология на облеклото, свидетелство за които е завършената през 2010 г. специалност „Моден дизайн” в Нов български университет – гр. София.

Мечтата на Кенан за собствен бранд я подтиква да продължи обучението си във Франция и по-конкретно в Париж, където работи в елитно ателие за дрехи висша мода (Haute Couture). Дизайнерката разширява своите компетенции и умения, създава и свой собствен почерк в света на висшата мода. Моделите са смели и дръзки.

През 2012 г. се връща в България и основава и управлява Pembe Kenan Haute Couture и е предпочитан бранд от много ВИП личности и знаменитости в България.

„Обичам да виждам блясъка в очите на жените‚ които обличат мои рокли! Това показва‚ че работата е добре свършена!” – Пембе Кенан

Очаквайте специлната  булчинска колекция 2020 на сцената на Summer Fashion Weekend