INSIDE US с уникална колекция за Summer Fashion Weekend

INSIDE US с уникална колекция за Summer Fashion Weekend

Творческите таланти на La Haine Inside Us са малко над 30. Авангард означава да няма установени правила точно както нямат и създателите на марката LA HAINE INSIDE US. За всички тях творчеството има значение, което надминава просто това да изразят творенията си.

LA HAINE INSIDE US е родена през 2017 в сърцето на Болоня и както дизайнерите обичат да казват, е резултат на смесица от жанри, страстта, която изпитват спрямо собственото си виждане за модата и години натрупан опит в шивашките фабрики.

Това, което предлага LA HAINE INSIDE US е оригинален синтез от улична мода и авангард.

Експериментът е жизнено важна част от стойностите, които марката подкрепя и е основният стълб на нейното ДНК.

Разпространявана в шоурума в Болоня, седалището на марката, LA HAINE INSIDE US се представя в седмиците на модата в Париж в шоурума CUBE и в Дюселдорф в галерията CPM TRADE SHOW.

Колекциите на марката също така се представят и в Гърция (Атина), в Германия (Карлсруе) и Хонг Конг от наши дистрибутори, които разполагат с проби постоянно, позволявайки на клиентите да презареждат стока повреме на текущия сезон, както от диструботорите, така и от нашия шоурум в Болоня.

Предимствата, с които нашите клиенти разполагат е възможността да презареждат стока благодарение на винаги налични продукти, ежемесечните допълнения на нови артикули повреме на сезона и наличието на B2B (бизнес зона за магазини с потребителско име и парола), през които нашите клиенти могат да правят поръчки, които ще бъдат изпратени веднага след като е постигнато съгласие между клиентите и компанията.

Марката се продава в 260 магазина в Европа, Северна Америка и Азия.
А в България можете да я намерите единствено и само в МОЛ ПАРАДАЙС – ПАРТЕР

Може да намерите всичко за марката и на. : https://insideus.eu/