DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4  на червения килим на Summer Fashion Weekend 2020

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 на червения килим на Summer Fashion Weekend 2020

Френската премиум марка DS Automobiles ще бъде партньор на Summer Fashion Weekend 2020 в Свети Влас. На 14 и 15 август топ модели ще дефилират на специално изграден подиум на яхтеното пристанище на Марина Диневи.  Plug-in хибридът DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 с изразителен стил и мощност 300 к.с. ще бъде в центъра на събитието.

DS Automobiles и модата споделят обща страст към стила и любов към материите. От създаването на марката DS тя работи като компания Haute Couture, за да подчертае изцяло интериора на отличителните си модели. Желанието за разчупване на кодове, експериментиране и авангарден дух, извличането на нови материали, намират особен отзвук в света на креативността.

На сцената на Summer Fashion Weekend 2020,  редом до последните модни тенденции, ще бъде DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4. Той комбинира електрифициран силов агрегат с 300 к.с. и задвижване на 4-те колела. С харизматичния си дизайн, технологии от последно поколение и прецизност до последния детайл, DS 7 CROSSBACK демонстрира френската експертиза в лукса. Двигателят PureTech с 200 к.с. е придружен от два електрически мотора със 109 к.с., разположени върху всяка ос. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,6 секунди и изминава 1 000 м от старт на място за 27 секунди.

Еталон по отношение на технологии и финес, DS 7 CROSSBACK има електрически пробег от 58 километра и само 31 грама CO2 емисии на изминат километър. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 предлага система за автономно шофиране от ниво 2 – DS CONNECTED PILOT, контролирана от камера система на окачване DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, система за автоматично паркиране DS PARK PILOT или системата DS SAFETY, включваща всички елементи за безопасност, необходими за съвременното шофиране.

Харизматичният стил и финес на DS се подчертават чрез уникалния избор на материали като Alcantara, зърнета кожа или кожа напа и силни акценти като шевове Point Perle или ювелирни детайли Clous de Paris.

DS Automobiles, както и  Summer Fashion Weekend  са синоними на изключителен стил, модни тенденции и премиум изживяване.

  ЗА DS AUTOMOBILES

DS Automobiles е премиум марката на PSA Group. Водена от авангардния дух и подкрепена от изключителното наследство на 1955 DS, марката DS Automobiles, лансирана през 2015 г., цели да привнесе френския лукс в автомобилната индрустрия.

Проектиранa за клиенти, търсещи лично изразяване и високи технологии, втората генерация на DS моделите съчетава изтънченост и модерни технологии. Със SUV-овете DS 7 CROSSBACK и DS 3 CROSSBACKDS лансира гама от 6 автомобила, всички предлагани в електрифицирани версии под подписа ETENSE.