Biologique Recherche Haute Couture: Ексклузивни продукти за ексклузивни клиенти по време на Summer Fashion Weekend

Biologique Recherche Haute Couture: Ексклузивни продукти за ексклузивни клиенти по време на Summer Fashion Weekend

След 4 години на задълбочени проучвания, от 2012 година Biologique Recherche Paris, известна също като Hermes в козметиката, предлага уникална козметична програма: Haute Couture. Въз основа на придобития опит в изключително персонализираната грижа за кожата, сега брандът разширява своя индивидуализиран подход, като създава „направени по мярка” козметични продукти за лице

Точно както цялата методология Biologique Recherche, тази невероятна програма се основава на три фази, на които дължи своята репутация за ефективност: козметологична оценка на кожата, инициализиране и лечение – три основни фази, които се прилагат в течение на няколко месеца, основавайки се на индивидуална оценка.

Динамичен и уникален отговор на промените в Състоянието на кожата

Дълбоката разлика в подхода на Biologique Recherche лежи в неговия „персонализиран“ поглед към кожата, която не се третира по статичен начин, а от гледна точка на „Състоянието на кожата©“ (буквално: мигновено състояние„). Изкуствената класификация на кожата като нормална, суха или мазна, има слаба физиологична основа и може да даде само статично изображение на козметологичните дисбаланси на кожата. Много външни фактори, като климат, температура, климатик, тютюн, замърсяване и вътрешни фактори като стрес, хормони, начин на живот и възраст, взаимодействат върху кожата. Методологията Biologique Recherche е насочена към кожата от гледна точка на всеки от тези фактори и промените в тях.

С набор от над 60 целенасочени активни съставки за достигане на точен отговор на специфичните проблеми на всяко Състояние на кожата, Програмата Haute Couture позволява да се следва динамиката на кожата по време на целия курс, в съответствие с промените в сезоните, денонощните цикли и промените във времето.

Всичко започва с много прецизно измерване…

По време на първата консултация, екип на Biologique Recherche от Париж извършва прецизна дермо-козметична диагностика за определяне на специфичните проблеми на Състоянието на кожата. Тази оценка включва взимане на проба за ДНК анализ, визуален анализ, снимки, дермо-козметичен въпросник, внимателно слушане, както и много обширни и точни измервания.

На базата на взетата проба за ДНК анализ, клиентите получават резултати за своя фенотип, както и данни за възраст на кожата, която в много случаи е различна от фактическата възраст.

Тези високо прецизни замервания определят ниво на хидратация на кожата, себумни нива, транс-епидермална загуба на вода, еластичност, твърдост и нива на меланин, както и дълбочина на бръчките. Въз основа на тази оценка, обективен анализ на всички данни и персонализирани препоръки за следващите 6 месеца, лично от доктор Филип Аллуш, създател на изключителната козметична система на Biologique Recherche, екипът от създатели на формули в неговата лаборатория в Париж, подготвя поръчкови формулировки на кремове и серуми: Пакет Biologique Recherche Haute Couture.

Всеки месец се подготвя нов Пакет от специално формулирани продукти – 2 крема и 3 до 8 серума. Ексклузивните клиенти на програма Haute Couture, получават 2 кутии с продукти: един комплект за домашна грижа, заедно с детайлни препоръки за ползване и един комплект, заедно с персонален протокол за терапия с салона/спа центъра.

„изработване“ на шест персонализирани пакета от нови и уникални, специално разработени продукти

Програмата Haute Couture е представена за първи път през пролетта на 2012.

Biologique Recherche – България

В България марката се представлява от 2014 година, като за тези години тя се превърна в критерий за лукс, ефективност и престиж. Продуктите на Биоложик Решерш не се продават онлайн, в безмитните магазини или в магазинната мрежа. „Как е възможно да сте професионална марка и да ви има навсякъде? – пита риторично Д-р Филип Алуш. „Един френски вестник ни нарече “Hermes” на козметичните продукти” и д-р Алуш несъмнено се гордее с това сравнение.

Дори само една процедура с Биоложик Решерш е достатъчна, за да получите видим ефект – чувството е различно – и то ще ви накара да желаете още.

https://www.biologique-recherche.com/

www.biologiquerecherche.bg

Facebook : Biologique Recherche – Bulgaria

Instagram : Biologique_Recherche_Bulgaria

<iframe width=“724″ height=“407″ src=“https://www.youtube.com/embed/uTBI5y3X7zI“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>