Новите слънчеви очила и оптични рамки на KWIAT на сцената на Summer Fashion Weekend

Новите слънчеви очила и оптични рамки на KWIAT на сцената на Summer Fashion Weekend

Новите слънчеви очила и оптични рамки на KWIAT се отличават със съвременен дизайн, който е с интересни форми и различни материали. Усмивката, емблематичният детайл на KWIAT, се забелязва върху всяка дръжка от колекцията, а довършителните щрихи я правят неустоима.

Отличителният нюх на новата колекция на KWIAT се крие в невероятното ѝ разнообразие. За дизайнът няма граници, а цветовете са използвани без притеснение – червено, синьо, розово, кафяво, които се преплетени с брокат или с друг отличителен детайл. Смели комбинации за още по-смели хора.

Другата страна от новата колекция на KWIAT допълва с елегантност и изисканост. Но в същото време носи усещането за пламенност и женственост. Моделите имат за цел да уловят съблазнителната сила на всяка дама, която е толкова силна, колкото слаба и толкова уверена, колкото и скромна.

Особено голямо внимание е отделено и на мъжките модели от колекцията на KWIAT 2020-2021. Разум, лоялност, мъдрост и сила са отправните думи, заложени в основата на мъжките слънчеви очила и диоптрични рамки. Твърд, но спортен дизайн. Гланцирани или матови рамки в сребристо или тъмно синьо със сиви или черни стъкла. Или златисти рамки в класическа форма и лек акцент – разнообразието при мъжките модели не отстъпва по нищо на женските.

Тайната на KWIAT е в разнообразието. Дизайнът е без граници, а цветовете се използват смело. Намери ги на www.kwiat.bg