Нежната сила зад BoldAtelier… по време на Summer Fashion Weekend

Нежната сила зад BoldAtelier… по време на Summer Fashion Weekend

Модата е необятна сцена, на която прожекторите не угасват, дори за миг. За да си част от тази сцена са необходими смелост и нестихващ стремеж към създаване на уникалност. В този ритъм тупти и сърцето на модната стихия BoldAtelier, което е разделено между две дами с една обща страст – към красивия и впечатляващ дизайн.

Николета Кръстева – Креативното вдъхновение на BoldAtelier. Интериорен дизайнер с екстравагантен почерк, за който съвършените линии не търпят компромис, а усетът към красивото е нейното второ „Аз“.

Станислава Кръстева – Вдъхновяващата креативност на BoldAtelier. Моден дизайнер с колоритен опит в бранша, който умее за части от секундата да открие вдъхновение за нови модни интерпретации буквално от всичко и във всичко.

BoldAtelier е перфектният баланс от дизайнерски умения на две дами с усещане за стил, водени от силата на любовта към модата. Всяка колекция и всеки модел в бутика ще разкриват пред вас модни предизвикателства, на които е трудно да се устои. Затова качете се смело на сцената на BoldAtelier и си позволете да дефилирате, облечени в уникалност и стил, които ви прилягат идеално.
Be Unique, Be Bold!