Водка Царская Золотая: Златно изкушение на Summer Fashion Weekend

Водка Царская Золотая: Златно изкушение на Summer Fashion Weekend

Водка Царская Золотая е истинско „златно“ попълнение в колекцията от първокласни водки, посветена на 300-годишнината от създаването на Санкт Петербург.

Подмладяващите свойства на златото са известни от древността. Египетските фараони направо са се обграждали с този благороден метал. Самата Клеопатра втривала фини златни нишки за подмладяване на кожата на лицето си. Чашите за пиршествата на руските царе също са били направени от чисто злато. Смятало се е, че след като постои малко в такава чаша, напитката придобива регенериращи свойства.

Водка „Царская Золотая” пази традициите от епохата на Златния век на Русия.

Именно поради тази причина, и в допълнение на безупречното качество и автентичен вкус на водка „Царская Оригинальная“, процесът на пречистване на водка „Царская Золотая” продължава с филтриране на продукта през система от златни мембранни филтри. Филтрацията е по автентична рецепта от времето на великия руски Цар Петър I.

Водка „Царская Золотая” е единствената водка, обогатена с йони от 24-каратово злато.

Бутилката за „Царская Золотая” е декорирана със злато от най-висока проба (99,9%) и е произведена от специално аптекарско стъкло, което гарантира първокласния вкус на водката през целия период на нейното съхраняване.

Производител: Ладога Груп, Санкт Петербург

Официален вносител за България: Максиъм България ЕООД

Насладете й се с удоволствие и мярка!