Аромат от illy за втора година на Summer Fashion Weekend

Аромат от illy за втора година на Summer Fashion Weekend

illy – ИСТОРИЯ НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО

Амбицията на семейство Illy към създаването на перфектната чаша еспресо започва преди много години в гр. Триест, Италия. Главата на семейството, Франческо Или, който основава марката illy през 1933 г., е вдъхновението и пътеводителя на компанията дори и днес. Страстта на семейство Illy към истинското еспресо и неговия безкомпромисен стремеж за качество са сътворили малко чудо на перфектно удоволствие, което характеризира всяка чаша кафе illy по света.

illy е семейна история, история за безкрайната страст към кафето.

КЛАСИКАТА АРАБИКА

illy се прави от 100% чиста високо-качествена арабика.

Ръчното бране на кафето, обработката на зърната, селектирането, изпичането и опаковането – всяка фаза от процеса на производство на illy е белязана от перфекционизъм и безкомпромисност по отношение на качеството.

Контролът се осъществява в 120 точки. И до днес illy има една-единствена фабрика в Триест, което гарантира, че няма разлика в кафето, независимо дали се пие в Германия, Франция, САЩ или България. illy печели все повече почитатели и с ниското съдържание на кофеин.

100% арабика съдържа кофеин под 1.5% и позволява да бъдат консумирани по 8-9 чаши на ден. Неслучайно през 2017 г. са продавани по 10.5 милиона чаши illy на ден в 150 страни по света.

Ще се насладите на новите вкусове на ароматното кафе по време на Summer Fashion Weekend 2020 !